Jump to content

Problemă router

Bluefather
 Share

Recommended Posts

Am schimbat router-ul, am 'instalat' totul asa cum trebuie, dar imi apare 'Unidentified Network'.. cum pot rezolva problema? Nici acces la internet nu am, in partea dreapta iconita aceea de la net cu un monitor, apare cu un triunghi galben si semnul exlamarii.

Nu ai nevoie de conexiune la internet, singurul lucru de care ai nevoie este ca PC-ul tău să fie conectact, de preferat prin cablu, la router în oricare dintre cele 4 porturi negre RJ-45. De menționat este că firul de internet trebuie să fie conectact in portul galben al routerului.

Vezi că modelul acela de router trebuie să aibă 2 tipuri de rețele Wi-Fi, una pe 2.4GHz (protocol B/G/N) și una pe 5GHz (protocol a/ac). Galaxy J3 2017 nu suportă 5GHz, dar suportă 2.4GHz. Configurează ambele rețele Wi-Fi din pagina de administrare și numește-le diferit, de exemplu: ”Rețea Wi-Fi 2.4GHz” și ”Rețea Wi-Fi 5GHz”, în așa fel incât dispozitele tale să poată diferenția cele 2 frecvențe. 

• draand28 locked, featured and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.